Fourth JSPSAAA annual symposium **CATALYSING AUSTRALIA-JAPAN SCIENCE AND INNOVATION Program Day 1 | Sessions 3 & 4** Tuesday 29th March 2022

Time	Presenter	Title	Affiliaton
Session 3 Chair: Prof. Rachel Codd (USYD)			
14:00-14:20 (20 min)	Dr Miles Apperley Invited	Enabling world-class research with ANSTO Research Infrastructure	ANSTO
14:20-14:35 (15 min)	Prof Gordon Thorogood	The Australian Nuclear Science and Technology Organisation and the Nagaoka University of Technology, Over 20 Years of Partnership	ANSTO
14:35-14:50 (15 min)	Dr Alan Xu	Micro-Tensile Study of Alpha Damage within Materials for Fission and Fusion Reactors	ANSTO
14:50-15:10 (20 min)	Dr Jamie Schulz Invited	Japan & Australia - Regional Leaders and Partners in Neutron Scattering	ANSTO
15:10-15:30 (20 min)	Ms Michelle Durant Invited	Existing programs and new opportunities for international collaboration with AINSE	AINSE
15:30-16:00 (30 min)	Prof Brian Schmidt Invited	Next Generation Astronomical Observatories and Japan- Australia Collaboration	Australian National University
16:00-16:15	Afternoon tea		
Session 4 Chair: Prof Richard Banati (ANSTO)			
16:15-16:35 (20 min)	Prof Kazuhiro Nogita Invited	New Colombo Plan Mobility Program "Advanced Manufacturing in Japan – Creating Opportunities for Australia's Future Engineers"	University of Queensland
16:35-16:55 (20 min)	Mr Izuhara Takero Invited	SoftBank Artificial Intelligence technology in Australia	ST Solutions Australia PTY LTD
16:55-17:10 (15 min)	Prof Graham Durant	Australia-Japan innovation in science communication	Questacon
17:10-17:30 (20 min)	A/Prof Nenad Naumovski Invited	The role of food science and human nutrition on psycho- cardiological outcomes	University of Canberra
17:30-18:30	Poster Session & Networking		
19:00-22:00	Gala DinnerSMC Venue		

